5/07/2013 -
سندوتش البسطرمة بالكلو سلو والبطاطس سندوتش البسطرمة بالكلو سلو والبطاطس
المكونات:
3 كوب خص مفروم
2 ملعقة زيت
2 ملعقة صويا صوص
2 ملعقة سكر
3 حبات بطاطس مقطعة صوابع
زيت للقلي
8 شرائح توست
250 جرام بسطرمة
250 جرام جبن رومي شرائح
2 ثمرة طماطم شرائح
كوب جبن
الطريقة:
1- يخلط الخص المفروم مع الزيت والصويا صوص والسكر والفلفل الأسود، ثم يقلب جيدا ويغطى ويوضع بالثلاجة.
2- يسخن الزيت وتحمر فيه البطاطس حتى تصبح ذهبية اللون.
3- ترص البسطرمة والجبن والبطاطس المحمرة ثم طبقة من الكلو سلو وشرائح الطماطم في التوست.
4- يغطى السندويتش بطبقة توست أخرى ويقدم.

إرسال تعليق Blogger

 
Top