7/04/2011 -

جولاش بالخضار والجبنة الموزريلا


1 لفة جولاش.
100 جرام فلفل رومي مقطع ألوان.
100 جرام بصل مقطع صغير.
4 قطع جبن مثلثات.
200 جرام جبنة موزريلا مبشورة.
200 جرام طماطم مقطعة صغيرة.
50 جرام زبد.
2 بيضة.
50 ملى لبن.
ـ ملح وفلفل

طريقة العمل :
1. نحضر "صينية فرن" وندهنها بالزبد.
2. نضع 3 طبقات من الجولاش.
3. نضع الحشو، نصف كمية الفلفل والطماطم والبصل و50 جراما جبنة موزريلا و 4 قطع جبن مثلثات.
4. نضع طبقتين من الجولاش.
5. نضع بقية الخضار المقطع والموزريلا.
6. يخفق البيض مع اللبن والملح والفلفل، ويوضع الخليط على الوجه، ثم يدخل الفرن لمدة 15 دقيقة في درجة حرارة متوسطة.

إرسال تعليق Blogger

 
Top