المكونات:
800 جرام بطاطس مقشرة ومقطعة مكعبات
ملعقة كبيرة زيت زيتون
بصلة مفرومة
فص ثوم مفروم
¼ ملعقة صغيرة بابريكا
¼ ملعقة صغيرة شطة
ملعقة صغيرة من الكمون
ملح وفلفل أسود (حسب الرغبة)
الطريقة:
1- تسلق البطاطس في ماء مغلي حتي تنضج.
2- يسخن زيت الزيتون ويشوح البصل والثوم لمدة 4 دقائق، ثم يضاف البابريكا والشطة والملح والفلفل الأسود والكمون.
3- تضاف البطاطس إلى الخليط السابق، وتقلب جيدا لمدة 5 دقائق ثم ترفع من على النار وتقدم.
800 جرام بطاطس مقشرة ومقطعة مكعبات
ملعقة كبيرة زيت زيتون
بصلة مفرومة
فص ثوم مفروم
¼ ملعقة صغيرة بابريكا
¼ ملعقة صغيرة شطة
ملعقة صغيرة من الكمون
ملح وفلفل أسود (حسب الرغبة)
الطريقة:
1- تسلق البطاطس في ماء مغلي حتي تنضج.
2- يسخن زيت الزيتون ويشوح البصل والثوم لمدة 4 دقائق، ثم يضاف البابريكا والشطة والملح والفلفل الأسود والكمون.
3- تضاف البطاطس إلى الخليط السابق، وتقلب جيدا لمدة 5 دقائق ثم ترفع من على النار وتقدم.
إرسال تعليق Blogger Facebook